Har du en passion for vegetarmad, og vil du gerne give andre en god oplevelse med at spise lækre vegetarretter, så kan du starte din egen vegetar-restaurant. Vi taler meget om klima, miljø og madvaner, som vi kan ændre på ved fx at spise mindre kød og mere grønt. Så tiden er moden til at lokke flere danskere til at spise vegetarmad, og det kan de jo passende gøre på din restaurant.
Tiden er moden til at servere vegetarmad
Måske har du været vegetar i mange år, og oplevet at folk (kødspisere) har følt sig provokeret over, at du ikke spiser kød. Måske har du skullet begrunde eller forsvare dit valg. Men nu om stunder er der en langt større forbrugerbevidsthed om, at vi skal spise grønnere, fordi det er godt både for klimaet og for helbredet. Starter du din egen vegetar-restaurant op nu, vil der være en langt større nysgerrighed og lyst til at prøve de mange forskellige vegetarretter, som du kan tilbyde. Flere vælger også at blive vegetarer, flexitarer eller veganere. Det er især de unge, som går forrest i klimakampen og gerne vil spise mindre kød, og de unge ser også gerne, at politikerne gennemfører tiltag, der fremmer en grønnere kost.
Vegetarmad og motion giver dig energi
Vil du gerne holde dig i god form og have masser af energi til at drive din vegetar-restaurant, så kan du kombinere dit arbejde med fast træning på et løbebånd. Du kan begynde dagen tidligt med træning. Det kan du fx gøre ved at træne derhjemme på et smart løbebånd, så du holder dig i godt form. Derudover skal du selvfølgelig spise sundt og næringsrigt, så du har energi nok til at komme igennem arbejdsdagen. Mange af os ender med at blive en flok sofakartofler, fordi vi ikke træner nok. Men sådan behøver dit liv ikke at være. Du kan nemt tage sagen i egen hånd og lægge et fast træningsprogram på løbebåndet. Beslut dig for hvor mange timer du vil træne morgen eller aften og hold fast i det. Du vil helt sikkert få mere overskud, når du dyrker motion ved siden af dit arbejde, og så kan du også forebygge smerter og skader. Skal der løbes stærkt i din restaurant, er det også en fordel, at du er i god form. Vær en aktivt forbillede for dine medarbejdere – også på motionsfronten.
Hold et passioneret fokus
Selvom det er hårdt og udfordrende at drive egen restaurant, så er det også sjovt og meningsfyldt, når du brænder for det. Vi opfordrer dig til at holde et passioneret fokus på det gode ved at drive en vegetarrestaurant. Så er det nemmere at finde overskuddet til at løse alle udfordringerne. Vi glæder os til at komme forbi din restaurant og spise nogle af de lækre retter, du har på menukortet.