Er du den glade ejer af en restaurant, og er du konstant på udkig efter nye metoder til, hvordan du kan styrke omsætningen på dit spisested? Så læs med i artiklen her. Vi har nemlig samlet en liste med tre tips til, hvordan du bedst kan styrke omsætningen.

Få rådgivning om bilindretning af Worksystem, og begynd at sælge takeaway

Til dagligt har du formentlig en fysisk restaurant i en større dansk by. Det er således her dine kunder møder op, når de har lyst til en god omgang kvalitetsmad. Det er en glimrende forretningsløsning, omend det dog kan diskuteres, om omkostningerne til restaurantlokalerne i de større danske byer måske er løbet en smule løbsk i de senere år. Der er dog en måde hvorpå du kan styrke omsætningen markant. Du kan nemlig overveje at begynde at satse på at levere takeaway til dine lokale kunder.

Kræver rådgivning om bilindretning

Når du skal til at levere takeaway er det vigtigt, at du får kompetent rågivning om bilindretning, så jeres biler og varevogne er bedst muligt klargjort til de mange ture til kunderne med jeres mad. Vi anbefaler, at du i den forbindelse kontakter bilindretningsvirksomheden Work System, som har flere års erfaring inden for faget. De kan endvidere også hjælpe jeres restaurant med stylingen af jeres køretøjer, så de designes på en måde, der synliggør jer i lokalområdet, når i kører mad ud til kunderne.

Tilmeld jer landets førende takeaway-portaler

Der er ingen tvivl om, at I med jeres nye satsning på takeaway står over for en potentielt set stærkt forøget omsætning. Det er dog i den forbindelse vigtigt, at i får tilmeldt jer landets førende takeaway-portaler. Ellers er i udelukkende afhængige af, at jeres kunder bestiller direkte fra jeres egen hjemmeside, hvor I så samtidig skal have installeret et særskilt bestillingssystem til formålet. Det er dyrt og unødvendigt. I hvert fald nu om dage, hvor man i stedet kan udlicitere opgaven til portaler som Hungry og Just-Eat. Husk dog i den forbindelse på, at portalerne naturligvis tager en mindre del af hver ordre, men intet kommer trods alt som bekendt gratis.

Styrk jeres synlighed både on- og offline

Det sidste gode tip til hvordan du styrker omsætningen i din virksomhed går på, at du bør igangsætte en strategi for at få forbedret markedsføringen af jeres spisested. Til formålet kan det vise sig nødvendigt at få hyret en eller flere eksperter på området.

I dagens digitale samfund er det i særdeleshed online I bør satse. Det kan I blandt andet gøre ved at få optimeret indholdet på jeres hjemmeside. Vær sikre på at den sidder “lige i skabet”, og at den formår at promovere jeres restaurant, jeres menukort og lignende. Få også gerne skudt et par onlinekampagner i gang. Det kan i blandt andet gøre på Facebook, eller måske via Google, hvor en reklameekspert kan hjælpe jer med opsætningen af Google-reklamer.

Offline kan I overveje at få udarbejdet flyers og lignende, som I kan uddele til de lokale borgere. Jeres flyers kan promovere jeres menukort, eller måske blot fungere som startskuddet til en kampagne, hvor I måske sætter prisen ned med 10% over den kommende uge. Muligheder er der nok af, så nu er det bare om at komme i gang.

Author soren
Published
Categories At tjene penge
youplay