Drømmer du om at drive din egen kro, hvor gæster kan overnatte i hyggelige omgivelser og spise hakkebøf, stegt flæsk med persillesovs eller krebinetter i kroens restaurant?

Køb en kro

I så fald kan du begynde med at se dig om efter en kro, du gerne vil købe. Danske kroer ligger spredt ud over hele landet, og der er altid nogle til salg. Det er stadig eftertragtet at købe sin egen kro og drive den videre. For nogle mennesker er det ligefrem en livsdrøm af blive kroejere, og de sætter alt ind på at leve drømmen ud. Når du har købt din kro, gælder det om at få den indrettet på en hyggelig måde med pæne møbler og flotte løbere fra Trendcarpet. Således kan du få skabt en afslappet atmosfære med nostalgisk charme. Du kan indrette værelserne i en enkel stil, som samtidig byder på moderne komfort som fladskærmstv og gratis wifi.

Solide og velkendt retter på menukortet

Når gæsterne sætter sig til bords i din kro-restaurant kan du have et menukort, som spænder over morgenmad, enkle frokostanretninger og gode gammeldaws retter til aftensmad. Gæster, der besøger en kro vil ikke have forventninger om, at du serverer gourmet-mad fra øverste hylde, men de forventer solide og mættende retter, som smager godt og er fremstillet af friske råvarer.

Et kro-ophold tiltrækker forskellige typer af gæster. Det kan være ældre ægtepar, som er taget på sightseeing på en bestemt egn og gerne vil overnatte i hyggelige omgivelser. Det kan være et ungt kærestepar, som gerne vil have et romantisk kroophold i skønne naturomgivelser, hvor de har tid til hinanden. Eller det kan være børnefamilier, som lægger vejen forbi din kro, måske som et enkelt stop på vej videre på ferie et andet sted. Uanet hvilken type gæster der ankommer til din kro, så kan du imødekomme deres forventninger om at hyggeligt ophold ved at servere velkendte og velsmagende retter.

I samspil med naturen

Ligger din kro tæt på en skov eller tæt på vandet, så giver det gæsterne mulighed for at gå ture eller på andre måder være fysisk aktive. En flot udsigt til et naturlandskab er også noget, som virker tiltrækkende på mange gæster, når de skal være overnatning. Det er skønt at vågne op i et værelse med udsigt til skov, eng, marker eller vand. Det har en roligende effekt, og man kommer ned i gear. Du kan fx tilbyde dine gæster et vandre-koncept, så de er fysisk aktive og får samlet lidt appetit. Som kroejer kan du også vælge at dyrke dine egne kartofler og grøntsager, og du kan holde høns og servere friske æg til morgenmad. På den måde kan du drive din kro i tæt samspil med naturen omkring dig.

Author soren
Published
Categories At tjene penge
youplay