Har du noget at fejre, så er det oplagt at gå på restaurant og spise en dejlig middag sammen med dine gæster. Dermed kan du også selv nyde aftenen uden at skulle stå i køkkenet eller spekulere på, hvordan du bedst muligt opvarter dine gæster. Du kan i stedet invitere dine gæster på restaurant.

Nemt at købe god vin online

Går du op i vin, og vil du gerne være sikker på, at restauranten serverer netop den vin, du ønsker, så har du to muligheder. Den ene er at ringe til restauranten og spørge, om de har den pågældende vin på vinkortet. Den anden mulighed er at vælge en restaurant, hvor du selv gerne må medbringe vin til maden. Der findes flere gode restauranter i bl.a. Aarhus, København og Odense, hvor gæsterne gerne selv må medbringe deres egen vin til middagen. Når du skal købe en god vin, så vil vi anbefale, at du tjekker det store spændende udvalg hos Vinoteket Danmark, som er en specialbutik, der sælger vin og spiritus. Her finder du vin fra de bedste producenter i verden, og når du laver en bestilling, får du vinen direkte leveret. Det er nemt og tidsbesparende for dig, og så kan du glæde dig over, at du får en skøn vin til maden.

BYO-restauranter serverer velsmagende og billig mad

Konceptet med at medbringe sin egen vin – bring your own wine (BYO) – er ikke så udbredt i Danmark, men det er velkendt i især Australien og England. Men der findes hyggelige spisesteder i de større danske byer, hvor du kan medbringe din egen vin. I København finder du restaurant Romarin, hvor du kan spise udsøgt fransk mad og medbringe vinen selv. I Aarhus kan du booke bord på restaurant Olive, hvis du gerne selv vil medbringe dine vinflasker, og her kan du spise dejlig fransk mad med et dansk islæt til en billig pris. I Odense finder man BYO-konceptet hos restaurant Paprika, der serverer gastronomiske oplevelser fra de indiske køkken. Fordelen ved disse spisesteder er, at du får god mad til billige priser, og dermed behøver det ikke at være dyrt at gå ud og spise, når du har noget at fejre eller gerne vil forkæle dig selv med et godt måltid mad og en vin, du selv har valgt at tage med.

Author soren
Published
Categories At tjene penge
youplay