Hvis du går ind på en restaurant, der er en del af en kæd, så ved du præcis, hvad du får. Du ved, hvordan indretningen er, og du ved præcis, hvad du kan få serveret. Her skal der ikke være overraskelser af nogen art.

Med en almindelig restaurant er det meget anderledes. Du kan danne dig det første indtryk ved at kigge på navnet og facaden. Et menukort uden for giver også en god idé om, hvad du skal forvente. Men selve indretningen betyder rigtig meget.

Det skal passe til maden, og den skal skabe stemning. Der er mange måder, det kan gøres på, hvor friske blomster, stearinlys og billeder på væggene er blandt de mest klassiske. Men det er kun fantasien, der sætter grænser, og du kan indrette din restaurant, lige som du måtte ønske det.

Læser du anmeldelser, så vil du opdage, at der også kommer beskrivelser af netop indretningen og services. Det er ikke nok at få noget god mad, der skal være en sammenhæng hele vejen igennem.

Er maden god, men både servicen og indretning ikke er det, så vil mange ikke vende tilbage. Det gælder om at sidde godt og kunne nyde indretningen, mens man spiser. Hyggelige eller meget moderne omgivelser kan gøre dette, så derfor er det vigtigt at tænke over denne del også.

Ja, selvfølgelig skal der også være rent og pænt. Det giver altid det bedste indtryk, og det gør, at alle gæster har lyst til at komme ind hos lige dig for at spise.

Author soren
Published
Categories At tjene penge
youplay