De fleste har ind imellem en dårlig dag, også når det kommer til arbejdet. Ved de fleste typer af arbejde, så går det nok. Bunkerne ligger der fortsat i morgen, hvor du kan tage fat, men det ser helt anderledes ud, hvis du driver en restaurant.

Her er der ikke plads til at have en dårlig dag. Du skal levere varen hver eneste dag, for kun perfektion i hverdagen er god nok. Ellers kommer kunderne ikke igen.

Bølger det op og ned, og ved ingen hvad de får lige den dag, så er det eneste du vil få tomme borde og stole og ingen gæster. Kommer der en forbi, som så også er en anmelder, så vil den kritik, der rammer, være overdøvende, og den vil få en stor betydning fremadrettet.

Der er mange, der vælger restaurant efter de anmeldelser, der gives, for alle vil gerne have en god oplevelse, hvor der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet. Leverer du ikke, så vælger kunderne et andet sted at spise, og så er det for de flestes vedkommende kun et spørgsmål om tid, før nøglen skal drejes om.

Author soren
Published
Categories At tjene penge