Der er rigtig mange kokke, der lader sig inspirere af den nordiske mode med mad, og det ses på restauranter i hele landet. Michelinstjerner er ikke længere forbeholdt København, og heldigvis for det. God og meget spændende mad findes alle steder, og der er rigtig mange kokke, der viser deres evner frem.

Det, de så mangler, er fokus på deres evner. Vi kender de største af de største, men de kommende stjerner fortjener rigtig meget ros for deres evner i køkkenet. Heldigvis er der dem, der viser os andre, at disse restauranter og disse mesterkokke er derude, og at de fortjener opmærksomheden.

Det er en lang vej med øvelse i køkkenet for at revolutionere og forfine det hele, og det er en hård vej. En god fokus på dem, der er på vej giver mulighed for, at Danmark fortsat kan forblive på verdenskortet, når det kommer til gourmetmaden. Det at der er folk, der rejser verden rundt bare for at spise her, det er noget helt særligt, og samtidig kan de få resten af Danmark med. Prøv nogle af de nye og spændende af selv og få en oplevelse for livet.

Author soren
Published
Categories Det usynlige